Societat 04/07/2012

Trias i Balmón coincideixen que Eurovegas no s'acceptarà a qualsevol preu

Els alcaldes de Barcelona i Cornellà, Xavier Trias i Antoni Balmón, president i vicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, mostren els seus punts de coincidència sobre el projecte d'Adelson al Baix Llobregat, tot i que adverteixen que encara no hi ha una posició oficial de l'AMB.

Ara
1 min
Balmón i Trias, a la reunió que van tenir amb Mariano Rajoy / EFE

Barcelona"Quan [Adelson] prengui la decisió serà el moment que l'àrea faci sentir la seva veu i digui a quin preu pot aixecar-se o a quin preu no es pot arribar a construir", diu Trias. "Quan ens toqui, sobre la proposta marcarem on posem el mur de contenció, perquè a qualsevol preu ningú pot admetre certes realitats econòmiques", afegeix Balmón. Aquesta és una de les principals conclusions del cara a cara que El Periódico publica avui entre Xavier Trias i Antoni Balmón, probablement els líders convergent i socialista, respectivament, que millor relació tenen, un any després de la constitució de la nova Àrea Metropolitana.

En un altre moment de la conversa, Trias assegura que la sociovergència que impera a l'AMB "no és estrapolable a a altres administracions" com l'Ajuntament de Barcelona i Balmón assegura que aquesta institució supramunicipal "no pot ser un contrapoder de tipus partidista, sinó només institucional".

stats