Tres ferits en una baralla a trets al mig del carrer al barri de Sant Roc de Badalona

Hauria estat una disputa entre dues famílies al límit entre Badalona i Sant Adrià. Els Mossos investiguen si té a veure amb el crim del Port Olímpic 

Tres persones han resultat ferides per arma de foc en una baralla que ha tingut lloc aquest dimarts, cap a dos quarts de sis de la tarda, al barri de Sant Roc de Badalona, al límit d’aquest municipi amb Sant Adrià del Besòs, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. En principi, no perilla la vida de cap dels tres homes afectats, indiquen les mateixes fonts. Els fets han tingut lloc, concretament, a l’altura del número 257 del carrer Marquès de Montroig, en plena via pública. Els Mossos investiguen ara les raons de l’incident, que ha involucrat dues famílies i que ha comportat, almenys, tres trets de les armes de foc implicades.

Un dels tres ferits ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, i els altres dos al Can Ruti de Badalona, segons han explicat fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). No han transcendit més dades sobre els afectats. A hores d’ara no se sap, per exemple, si els ferits han participat també en el tiroteig, si duien armes de foc o si només n’han estat les víctimes. De moment els Mossos d’Esquadra no han practicat cap detenció.

Pel que fa als motius de la baralla, la policia ha iniciat una investigació que, pel moment, no descarta cap hipòtesi. En aquest sentit, una de les que es té present és si aquesta baralla podria tenir relació amb el crim que hi va haver a principi d’any al Port Olímpic, que va obligar a marxar del barri de Sant Roc i del de la Mina desenes de famílies gitanes.

Amb tot, cal dir que després de la baralla d’aquest dimarts al barri de Sant Roc hi havia una calma aparent, i que pels carrers no destacava cap dispositiu policial visible.