Un home mata l'exdona d'un tret en ple carrer a Vila-seca i després se suïcida

La parella tenia dues filles i l'home era molt conegut a Vila-seca

Un home ha matat la seva exdona amb un tret d'escopeta al mig del carrer aquest matí a Vila-seca (Tarragonès) i després s'ha disparat a ell mateix, tot i que no ha mort a l'acte. De fet, els tècnics del Servei d'Emergències Mèdiques han pogut reanimar l'home en un primer moment i se l'han endut en ambulància a l'Hospital Joan XXIII en estat crític, però no l'han pogut salvar.

Fonts policials han confirmat a l'ACN que l'home, de 59 anys, ha anat a casa de la seva exdona, de 43 anys, i amb qui tenia dues filles, i al carrer li ha disparat un sol tret al cap amb una escopeta del calibre 12. Tot seguit s'ha disparat a l'abdomen. Una de les filles de la parella, que té 20 anys, era prop del lloc dels trets i l'han hagut d'atendre els tècnics del Servei d'Emergències Mèdiques. L'altra, d'uns 15 anys, era a l'institut. Les han dut totes dues al CAP per ser ateses psicològicament.

L'home era molt conegut a Vila-seca perquè era mecànic d'electrodomèstics, i malgrat que no tenia antecedents policials encara es desconeix si la dona l'hauria denunciat. L'Ajuntament de Vila-seca ha condemnat els fets i ha decretat un dia de dol, i aquest dimecres les banderes onejaran a mig pal. A les dues del migdia s'ha convocat un minut de silenci per la primera víctima de la violència masclista d'aquest any a Catalunya. L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha assegurat que "la vida i la mort no poden estar en el joc de les desavinences".

Agents dels Mossos d'Esquadra han marcat diversos indicis al carrer on ha tingut lloc el crim, i on molts veïns s'han acostat.