SOCIETAT
Societat 24/01/2012

La família de la dona morta a Olot apunta a un robatori com a possible mòbil del crim

Els Mossos encara no han practicat cap detenció. La víctima presenta ferides mortals d'arma blanca

Acn
1 min
Crim d'una dona a Olot

OlotLa germana de l'home que aquest matí s'ha trobat la seva esposa morta a casa ha relatat que es tracta d'una parella ben avinguda i que vivia "molt bé", ja que tots dos tenien feina fixa des de fa temps. Per tant, els familiars de la víctima pensen que darrere del crim hi podria haver un robatori. "A casa hi tenien joies d'or", ha explicat la cunyada de la víctima, que és d'origen indi, i assegura que aquesta ornamentació és típica de la seva cultura. Els familiars estan a l'espera que la policia els informi. Aquesta tarda s'ha fet l'aixecament del cos. La víctima tenia 25 anys i un fill de cinc anys. Els Mossos han confirmat que la dona presentava ferides d'arma blanca.

Els Mossos d'Esquadra han localitzat el cos sense vida d'una dona dins un pis d'Olot. El cos presenta evidents signes de violència. La policia ha rebut un avís a dos quarts d'una del migdia d'aquest dimarts i s'ha desplaçat fins al lloc dels fets. El pis està situat al carrer Pintor Velázquez de la capital de la Garrotxa. De moment no hi ha detinguts i els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que es tracta d'un cas de violència de gènere.

També s'haurà d'esclarir què ha causat la mort de la dona, ja que hi ha indicis que apunten a ferides d'arma blanca. L'Àrea Territorial d'Investigació de Girona s'ha fet càrrec del cas. Si es confirmés que es tracta d'un cas de violència masclista, seria la sisena víctima mortal d'aquesta violència de gènere a Catalunya durant aquest mes de gener.

stats