“Em veureu a les notícies. He matat la meva mare”

Un noi de setze anys, detingut diumenge per matar la seva mare a Saragossa, va informar els seus amics del crim amb un missatge de Whatsapp

El menor de 16 anys que va ser detingut diumenge per l'homicidi de la seva mare, a qui va clavar diverses ganivetades enmig d'una discussió al domicili familiar a Saragossa, va informar els seus amics del crim a través de dos missatges de Whatsapp. En un primer deia "Adéu a tots. Em veureu a les notícies". I, poc després, en va enviar un altre: "He matat la meva mare. Adéu a aquesta vida".

L'origen de l'agressió va ser una violenta discussió del presumpte homicida, de 16 anys, amb la seva mare pel règim de custòdia compartida que havia pactat amb el pare i la forma en què es desenvolupava l'acord. La titular del jutjat de menors número 1 de Saragossa ha acordat l'internament en règim tancat del menor i ha acordat, a més, decretar el secret de sumari sobre les investigacions.

Després d'informar els seus amics a través de Whatsapp, va telefonar al seu pare, que va ser qui va alertar dels fets el servei d'emergències del 112, des d'on es va realitzar l'avís a la policia. L'adolescent va ser conduït a dependències policials per ser posat a disposició de la Fiscalia abans de ser enviat a una residència de custòdia de menors ubicada a Juslibol, a prop de la capital aragonesa .

El menor, nascut a l'Índia, va ser adoptat als 4 anys pels seus pares i traslladat al domicili familiar al carrer Sainz de Varanda de Saragossa, en una zona residencial benestant. El jove, fill únic, cursa els seus estudis de Secundària a la capital aragonesa i practica handbol.