Societat 01/10/2011

Un atracador mort i tres persones més ferides en un tiroteig entre lladres i policies a Alacant

Els agents han acudit a una joieria que havia estat assaltada i s'han enfrontat amb els delinqüents. A més de l'assaltant mort n'hi havia dos més. Un ha fugit i l'altre està detingut

Efe
1 min

AlacantUna persona ha mort i tres han resultat ferides per arma de foc en un tiroteig aquest dissabte al centre d'Alacant després cometre un atracament en una joieria de la zona, han informat fonts policials.

El succés s'ha produït cap a dos quarts de nou del vespre en una joieria de l'avinguda Alfons X el Savi i, segons les primeres dades, el mort és un dels atracadors, que ha rebut un impacte de bala al cap durant el tiroteig amb la policia.

Un segon atracador ha estat detingut i els agents han acordonat la zona des del Mercat Central fins a la plaça dels Estels, al centre de la ciutat, que plena de veïns i curiosos.

Com a conseqüència dels fets, una dona ha resultat ferida per arma de foc al costat esquerre i ha estat traslladada, en estat greu, a l'Hospital de Sant Joan, segons fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) .

També té una ferida de bala a l'esquena un home, també traslladat a un centre hospitalari, no tan greu com la dona. Un un altre home ha resultat també ferit per arma de foc al canell.

Els serveis sanitaris han atès, a més, tres dependentes de la joieria, un home i un menor al lloc dels fets per atacs d'ansietat, així com a una altra persona per ferida d'arma blanca.

Fonts policials han assenyalat que busquen, almenys, una tercera persona implicada en l'atracament i que hauria fugit.

stats