En breu
Societat 07/08/2012

Un ferit greu en un atracament a la joieria Tous al centre de BCN

Laura Díaz-roig
1 min
Un ferit greu en un atracament a la joieria Tous al centre de BCN

BARCELONAUn client apunyalat al passeig de Gràcia

Una persona va resultar ferida greu ahir a la tarda en un atracament a la joieria Tous situada al passeig de Gràcia de Barcelona. Els fets es van produir al voltant de les sis de la tarda, quan un grup de persones -sis en total- van entrar a l'establiment i va exigir les joies als empleats. La víctima, que va ser traslladada a l'Hospital Clínic amb pronòstic greu, era un dels clients, que en aquells moments comprava a la joieria. Hauria rebut una ganivetada quan recriminava l'actitud dels lladres.

Segons va explicar a l'agència Efe el responsable de la botiga, Xavier Páez, una parella que havia visitat l'establiment sense comprar res va tornar a la tarda i, en aquell moment, un grup de tres o quatre persones més -amb les cares cobertes amb cascos de moto- va irrompre a l'establiment trencant les vitrines amb martells. Es desconeix si la parella està implicada en els fets.

Detingut un dels atracadors

Un cop aconseguit el botí, els assaltats van fugir del local. Agents dels Mossos d'Esquadra de paisà que vigilaven la zona van poder detenir un dels atracadors, segons va explicar el responsable de la botiga. Els Mossos, que mantenen oberta la investigació, van confirmar ahir la detenció d'un dels lladres in fraganti, però no van donar més detalls sobre com es van desenvolupar els fets. Durant tota la tarda, nombrosos curiosos i turistes es van acostar a la zona mentre els agents prenien declaració als testimonis dins del local.

stats