SOCIETAT
Societat 06/08/2012

Un ferit greu en un atracament a la joieria Tous de passeig de Gràcia

La víctima ha estat traslladada a l'Hospital Clínic. Els Mossos han pogut detenir un dels atracadors, mentre que la resta han fugit. El detingut portava rellotges per valor 138.000 euros.

Ara / Acn
1 min
La joieria Tous aquest dilluns a la tarda minuts després de patir un atracament.

BarcelonaUna persona ha resultat ferida per arma blanca aquest dilluns a la tarda en un atracament a la joieria Tous del passeig de Gràcia, cantonada amb el carrer Mallorca. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els fets s'han produït al voltant de les sis de la tarda, quan un grup de diverses persones han entrat a l'establiment i han exigit als seus empleats les joies.

Els Mossos han pogut detenir un dels atracadors, mentre que la resta han fugit. El detingut portava rellotges per valor 138.000 euros. Es desconeix com s'han produït els fets i només ha transcendit que el grup d'assaltants ha entrat corrent a la joieria i han comès un robatori amb violència i intimidació.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat el ferit, un client de l'establiment, a l'Hospital Clínic, amb pronòstic greu. Un dels agents del cos dels Mossos ha resultat ferit lleu.

Els responsables de la joieria han tancat les portes i les persianes de l'establiment, ja que segons alguns testimonis presencials dels fets els vidres de l'aparador estan trencats.

stats