Societat 20/01/2013

Nou atracament amb violència a Platja d'Aro

Quatre individus entren en un habitatge de la urbanització Mas Nou i hi roben després de lligar la família. Els lladres van endur-se uns 20.000 euros en metal·lic i joies. Els Mossos han obert una investigació

Acn
1 min

Platja d'AroEls lladres que van assaltar dissabte al vespre un xalet de la urbanització Mas Nou de Platja d'Aro van endur-se uns 20.000 euros en metàl·lic i joies, segons han informat fonts policials. Els fets van succeir al voltant de les nou quan els lladres van accedir a l'immoble, un xalet individual, i van lligar als tres membres d'una família que es trobaven a l'interior, una de les quals va ser traslladada fins l'Hospital de Palamós amb contusions de caràcter lleu. Les altres dues persones van rebre l'alta 'in situ' després de ser ateses a la casa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos segueixen investigant els fets per tal de poder fer-ne detencions. Aquest robatori amb força s'ha produït tot i l'augment d'agents i controls que els Mossos han realitzat durant els últims mesos per aturar l'increment de robatoris amb força a domicilis de la comarca del Baix Empordà. Per això, l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra vol aclarir els fets i detenir amb celeritat els responsables d'aquest nou assalt violent.

Precisament aquest dissabte, durant la celebració de la Diada de la Policia Municipal de Girona, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va assegurar que havien disminuït els assalts a domicilis en aquesta comarca gironina i, concretament, a l'ABP de Sant Feliu de Guíxols s'havien reduït de 77 a 29 els robatoris amb força a l'interior de domicilis entre els mesos de novembre a desembre.

D'altra banda, l'alcalde de Platja d'Aro, Joan Giraut, va lamentar els fets tot ressaltant que es tracta d'incidents que succeeixen "massa sovint" en aquesta zona

stats