MOBILITAT
Societat 07/03/2011

Un jove de 19 anys mor atropellat per un tren regional quan caminava al costat de la via a Sitges

L'accident ha passat cap a les 6.30 hores del matí a l'altura de l'aparcament d'una discoteca, lluny de l'estació de tren. Tornava amb un grup d'amics d'una festa de carnaval

Redacció
1 min

SitgesUn jove de 19 anys i veí de Barcelona ha mort a primera hora d'aquest matí en ser atropellat per un tren regional quan caminava al costat de la via amb un grup d'amics a Sitges (Garraf). Per causes que es desconeixen, el jove ha caigut a la via en el moment en què passava el tren. La hipòtesi més plausible és que es tracti d'una caiguda accidental. El succés ha passat cap a les 6.30 hores del matí a l'altura de l'aparcament d'una discoteca de Sitges, lluny de l'estació de tren, quan pel que sembla el grup de joves tornava d'una festa de carnaval, segons han informat fonts municipals i de la policia catalana. Els Mossos d'Esquadra han descartat que l'accident s'hagi produït arran d'una aglomeració de gent que tornava de celebrar el Carnaval.

El jove ha estat atropellat per un tren regional que havia sortit de Reus a les 5.37 hores i que tenia prevista la seva arribada a Barcelona a les 7.33 hores, segons Renfe.

A causa d'aquest atropellament mortal, la circulació de trens de la línia R2 sud de Rodalies (de Sant Vicenç de Calders de Barcelona per Vilanova) ha acumulat retards de mitja hora, mentre que la circulació de trens regionals cap a Tarragona i de trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani també ha patit retards.

Això no obstant, la situació s'ha començat a normalitzar a partir de les 9.20 hores, quan s'ha pogut restablir la circulació per totes dues vies després que el jutge ha aixecat el cadàver de la víctima de l'atropellament.

stats