Societat 26/03/2012

Empresonen el policia begut que va atropellar mortalment una ciclista alemanya a Mallorca

Els fets van tenir lloc diumenge al matí, quan el vehicle amb què anava l'agent i un company va envestir la dona. El cotxe no es va aturar i va ser interceptat després per la Guàrdia Civil

Efe
1 min

PalmaEl policia que conduïa el cotxe que aquest diumenge va atropellar i matar una ciclista alemanya a Mallorca ha sigut empresonat provisionalment per ordre del jutge de guàrdia.

Dos agents de la Policia Nacional espanyola van ser detinguts per l'atropellament mortal d'una ciclista alemanya de 64 anys a la carretera de Cap Blanc, a Llucmajor. Havien fugit del lloc de l'accident, però van ser interceptats per la Guàrdia Civil. Tot i estar fora de servei, anaven amb un cotxe policial sense logotips –el que es coneix com a cotxes de paisà o cotxes camuflats– i el conductor va donar positiu en la prova de l'alcoholèmia.

L'accident es va produir diumenge al matí, cap a dos quarts d'onze, al quilòmetre 7 de la carretera MA-6070, quan la ciclista anava amb un grup nombrós i va ser envestida. Els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar la vida de la dona.

Els dos agents han passat a disposició judicial aquest dilluns al matí i el jutge ha ordenat presó provisional sense fiança per al conductor. Se li imputen els delictes d'homicidi per imprudència greu, conducció temerària i omissió del deure de socors. El copilot ha quedat en llibertat sense cap mesura cautelar, però amb càrrecs.

stats