Societat 02/08/2019

L'atropellament mortal d'una dona per un patinet elèctric se salda amb una multa

La jutge descarta que el conductor incorregués en un delicte de lesions per imprudència

Efe
1 min
El boom del patinet elèctric

BarcelonaL'atropellament mortal d'una dona per un patinet elèctric a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) se saldarà, com a màxim, amb penes de multa, després que la jutgessa instructora ha descartat que el conductor incorregués en un delicte de lesions per imprudència.

Ena interlocutòria, el titular del jutjat de primera instància i instrucció d'Esplugues de Llobregat ha acordat arxivar les diligències per delicte de lesions que va obrir arran de l'atestat que els Mossos d'Esquadra van redactar sobre l'atropellament mortal.

L'accident va tenir lloc el 28 de novembre passat, quan una dona de 92 anys va ser atropellada per un patinet elèctric que conduïen dos joves. És un dels primers atropellaments mortals a Espanya provocats per aquest tipus de vehicle, que des de fa uns mesos està en auge a les zones urbanes.

La jutgessa ha acordat seguir tramitant el cas per un delicte lleu –les antigues faltes– i ha remès la causa a la fiscalia, de manera que el cas se saldarà com a màxim amb una pena de multa.

stats