Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Un mort atropellat per un tren haurà d'indemnitzar una dona per ferir-la amb un tros del seu cos

Després de fer notar que la jurisprudència sobre "cossos voladors" no és gaire extensa, el tribunal va dictaminar que era "raonablement previsible" que el tren mataria Joho i que el seu cos aniria a parar a una plataforma on diverses persones esperaven el metro.

Un tribunal d'Illinois ha dictaminat que un home mort en ser atropellat per un tren quan creuava una via a Chicago podria haver d'indemnitzar una dona per ferir-la de gravetat amb un tros del seu cos, segons informa Los Angeles Times.

El 2008, Hiroyuki Joho, de 18 anys, creuava una via del tren per anar a buscar un metro quan va ser atropellat. Una part del seu cos va colpejar Gayane Zokhrabov, de 58 anys. L'impacte la va fer caure a terra i es va trencar una cama i el canell.

Un jutge de Cook va desestimar la demanda, ja que considerava que l'home no podia preveure les lesions que causaria a la dona.

Però el tribunal d'apel·lació no hi va estar d'acord. Després de fer notar que la jurisprudència sobre "cossos voladors" no és gaire extensa, va dictaminar que era "raonablement previsible" que el tren mataria Joho i que el seu cos aniria a parar a una plataforma on diverses persones esperaven el metro.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT