Societat 19/10/2018

Protecció Civil informa del tall de cinc carreteres al Montsià i Baix Ebre

Demanen evitar la mobilitat durant dues hores i interrompen el tren entre Tarragona i València

Ara
1 min
Retencions a l'N340

BarcelonaProtecció Civil ha demanat aquesta tarda que s'eviti la mobilitat durant dues hores al Montsià i al Baix Ebre. Els aiguats que afecten el País Valencià i que ja estan entrant amb força al sud de Catalunya estan complicant la mobilitat a les comarques de les Terres de l'Ebre aquest divendres a la tarda. A hores d'ara s'han tallat la T-331 en direcció Santa Bàrbara, la T-332 en sentit Vinaròs i la TV-3318 fins Alcanar. També s'ha tallat la carretera N-340 al municipi d'Alcanar i la C-12 entre Amposta i Tortosa i es troba aturada la circulació de trens entre Tarragona i Castelló. Els trens s'aturen a l'estació de Vinaròs. A més, hi ha retencions a la C-12 a Tortosa i a TV-3313 a Ulldecona en sentit La Galera.

Al municipi d'Alcanar (Montsià) s'ha superat el llindar d'intensitat de pluja. En encara no mitja hora a la zona hi han caigut fins a 40 litres per metre quadrat. El telèfon d'emergències 112 ha rebut més de 200 trucades per 150 incidències relacionades amb les pluges fins a mitja tarda, la majoria a la comarca del Montsià i en concret del municipi d'Alcanar, però també des del Baix Camp.

La direcció general de Protecció Civil ha activat en fase d'alerta el pla Inuncat i recomana als municipis pròxims al riu Sénia que tanquin els accessos als punts més baixos del riu i a la ciutadania que eviti acostar-s'hi.

stats