Societat 26/03/2012

Un austríac es talla el peu per evitar que li donin l'alta mèdica i tornar a treballar

L'home ha fet servir una serra elèctrica i ha llançat el membre dintre d'una caldera

Efe
1 min

VienaUn home austríac s'ha amputat un peu amb una serra elèctrica per no haver d'acudir a la revisió mèdica que havia de determinar si havia de tornar o no al seu lloc de treball, segons ha informat avui l'emissora pública ORF.

L'home, de 56 anys, tenia avui una cita amb l'oficina d'ocupació a l'estat federat d'Estíria, al sud d'Àustria, i ha decidit tallar-se el peu esquerre, a partir del turmell.

Al voltant de les sis del matí, l'home ha baixat al soterrani de casa seva, a la localitat de Mitterlabill, al sud de la capital regional de Graz, s'ha tallat el peu sense anestèsia amb la serra i ha llançat el membre ensangonat a una caldera.

Després, s'ha arrossegat cap a un telèfon i ha trucar a una ambulància. Els serveis sanitaris han acudit al lloc dels fets en pocs minuts i amb prou feines han pogut estabilitzar la situació davant l'enorme pèrdua de sang que havia patit l'home.

Segons l'emissora, l'home ha sigut traslladat en helicòpter a una clínica de Graz, on es troba en un coma induït i amb la seva vida encara en perill.

Àustria, un país amb un ampli sistema de benestar social, és l'estat membre de la Unió Europea amb la taxa més baixa d'atur, d'un 4,0 per cent, segons les estadístiques comunitàries.

stats