Societat 04/07/2013

Una avaria afecta el subministrament d'aigua al Vallès

Una problema en una canonada d'Aigües Ter Llobregat a Sabadell ha afectat l'arribada d'aigua corrent a diversos municipis de la comarca

Acn / Efe
1 min

SabadellUna avaria en una canonada afecta, des de dimecres al matí, el subministrament d'aigua de diversos municipis del Vallès. La canonada de transport d'aigua avariada es troba a l'altura del centre comercial IKEA, a Sabadell, i la previsió és que estigui reparada previsiblement demà, després que Aigües Ter Llobregat (ATLL) ha ajornat la previsió de finalització de la reparació.

Amb la finalitat de minimitzar-ne l'afectació, Agbar ha posat en marxa recursos alternatius, com la captació d'aigua de pous i el subministrament d'aigua a través de cisternes, que proveeix els municipis de Bigues i Riells i Polinyà. L'empresa ha assegurat que gràcies a aquesta operació cap client s'ha quedat sense subministrament d'aigua.

L'avaria, segons informa Agbar, afecta diversos municipis del Vallès com Polinyà, Sentmenat, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans.

stats