Nadal
Societat 03/12/2011

Els avets d'Espinelves donen la benvinguda al Nadal

La 31a edició de la fira osonenca espera rebre 80.000 visitants, gràcies al bon temps i el llarg pont de la Puríssima

Acn
1 min

La Fira de l'Avet converteix Espinelves en la capital del Nadal a Catalunya des d'avui i fins al proper 11 de desembre.

La coincidència de la 31a edició de la fira els ponts de la Puríssima i la Constitució entre setmana ha permès als organitzadors de fer una previsió optimista de públic i es preveu superar els 80.000 visitants. "Quan cau una setmana com aquestes que les festes queden enmig de la setmana si que venen molts més visitants, perquè hi ha més dies lliures", explicava el paradista Miquel Prat.

A la fira s'hi poden trobar arbres de diferents mides i de preus que van dels 15 als 70 euros i altres productes nadalencs, que llueixen en un entorn privilegiat. "Estem en mig d'un paisatge a punt que comenci l'hivern i en un poble molt bonic, antic i ple de pedra, ple de Nadal i productes de la terra", destacava Jordi Geli, president del Patronat Municipal de la Fira de l'Avet.

Els altres dos al·licients de la Fira de l'Avet seran la climatologia, ja que els pronòstics apunten que el temps serà assolellat durant tota la setmana, i la celebració del Mercat Medieval de Vic, que tindrà lloc de de dilluns a dijous.

stats