SUCCESSOS
Societat 26/01/2011

Els Mossos detenen un lladre acusat de 17 robatoris en botigues i pisos del centre de Badalona

L'home actuava a les rodalies del seu domicili per poder amagar-se amb facilitat. El passat 15 de gener ja havia estat detingut quan el van enxampar in fraganti

Redacció
1 min

BadalonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts el presumpte autor de 15 robatoris a establiments comercials i 2 domicilis comesos des de l'octubre a la zona del centre de Badalona. Miguel R.L., de 32 anys i veí de Badalona, ja va ser arrestat el 15 de gener per una temptativa de robatori amb força en un establiment, quan un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei el va sorprendre. Pocs dies després, les informacions aportades pels agents participants en un dispositiu de seguretat ciutadana i una posterior investigació dels Mossos de Badalona van relacionar Miguel R.L. amb un total de 17 robatoris amb força. Les indagacions policials han conclòs aquest dimarts quan els agents l'han detingut novament.

Presumiblement, l'arrestat actuava de matinada, entre la franja de la 1 i les 6 hores, escollia preferentment establiments comercials per perpetrar l'acció delictiva i hi accedia forçant l'accés (desencaixant el marc de la finestra o de la porta) o trencant els vidres de l'establiment amb una pedra o pic d'obra. Es movia per la zona del centre de la ciutat, en un radi molt proper al seu domicili, cosa que li permetia fugir a peu i ocultar-se amb facilitat i gran rapidesa en cas de ser advertit.

En dues ocasions hauria entrat en dos habitatges de baixa alçada i hi hauria accedit escalant i forçant-ne la porta d'accés. Un cop a dins hauria sostret roba i articles electrònics, entre altres objectes. L'arrestat passarà en les properes hores a disposició del jutge en funcions de guàrdia de Badalona.



stats