SUCCESSOS
Societat 12/02/2011

Una baralla entre indigents al centre de Girona acaba amb un detingut

Dos indigents s'han barallat aquesta tarda a la plaça Constitució de Girona, una baralla que ha acabat amb un ferit d'arma blanca i un detingut.

Redacció
1 min

GironaDos indigents han protagonitzat una baralla a la plaça Constitució de Girona, al centre de la ciutat, aquest dissabte. Els fets han passat a dos quarts de sis de la tarda quan els dos homes s'han encarat, un amb una navalla i l'altre amb una barra. Un d'ells ha acabat amb ferides d'arma blanca i ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta tot i que no està greu, mentre que l'agressor ha estat detingut per la Policia Municipal de Girona.

Segons ha explicat la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Girona, Ma Àngels Freixenet, es tracta de dues persones sense sostre que acostumen a deambular per la zona.

El Centre de Coordinació Policial ha rebut aquest dissabte a la tarda diverses trucades de vianants alertant d'una baralla a la plaça Constitució, situada al centre de la ciutat. Agents de la Policia Municipal de Girona s'han desplaçat fins al lloc dels fets i en arribar-hi han trobat una persona que tenia una ferida a l'abdomen i un tall a la mà.

Els testimonis han identificat a l'agressor que també es trobava al lloc dels fets i quan els agents l'han escorcollat han trobat un ganivet de cuina tacat de sang. Per aquest motiu, la policia l'ha detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un delicte de lesions.

El ferit, de caràcter lleu, ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta. Segons fonts de la Policia Municipal de Girona la baralla s'hauria produït per una discussió referent a una bicicleta robada. La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Girona, Ma Àngels Freixenet, ha explicat que es tracta de dos persones sense sostre que acostumen a deambular per la zona.

stats