Comerç
Societat Barcelona 04/12/2021

Barcelona amplia el Bonus Consum: 100.000 més a disposició de la ciutadania

Els nous vals de descompte es podran descarregar a partir del 20 de desembre

ARA
1 min
Una botiga de roba en un mercat de Barcelona.

Després de la bona rebuda que ha tingut la proposta dels Bonus Consum de Barcelona per ajudar el comerç local, l'Ajuntament ha anunciat que dobla l'aposta i que, a partir del 20 de desembre, la ciutadania en podrà descarregar 100.000 més. Es tracta de descomptes de 10 euros que es poden fer servir en compres de més de 20 euros i que es facin en establiments adherits a la iniciativa, que ja són més de 1.700. Aquest nou anunci suposa una aportació extra d'un milió d'euros al projecte per part del consistori, que inicialment hi havia destinat tres milions.

La iniciativa es va posar en marxa el 18 d’octubre com una manera de promocionar BCNMarket, la botiga en línia que busca convertir-se en el gran aparador del comerç local perquè pugui combatre la doble envestida de la crisi del covid i la competència de la venda online: una mena d'Amazon a la barcelonina. Per això, els vals es podien descarregar a la pàgina de BCNMarket, que és on també es trobarà la nova tongada de descomptes. Actualment hi ha més de 217.000 Bonus Consum bescanviats i 62.300 més de reservats a l’espera de ser utilitzats.

Cada mitjanit s’alliberen els vals que han caducat sense fer-ne ús i, per tant, qui no en tingui en pot aconseguir abans de la nova convocatòria. Els vals s'hauran de consumir abans que acabi l'any en algun dels més de 1.700 establiments adherits a la campanya. Els districtes que en tenen més són l’Eixample, Sant Martí i Sants-Montjuïc. 

stats