TECNOLOGIA
Societat 21/08/2011

Les barres de Firefox, amb el teclat

1 min
Les barres de Firefox, amb  el teclat

La barra d'adreces i la barra de cerca són dos dels elements més utilitzats dels navegadors web. Per accedir-hi i utilitzar-les se sol fer servir el ratolí, però també hi ha la possibilitat de fer-ho només amb el teclat. En el cas de Firefox es pot situar el cursor a la barra d'adreces prement Control + L (Windows) o Command + L (Mac). Per situar el cursor a la barra de cerca, cal prémer Control + K (Windows) o Command + K (Mac). Un cop dins de la barra de cerca es pot canviar el motor de cerca triat per defecte prement Alt i les fletxes amunt o avall. Per fer un altre tipus de cerca, la que troba un text dins de la pàgina oberta, s'ha de prémer Control + F (Windows) o Command + F (Mac). Auri Garcia Morera

Diapasó i afinador cromàtic d'instruments que permet afinar de manera ràpida i precisa. És compatible amb versions antigues de l'iPod Touch si s'hi connecta un micròfon extern.

Aplicació que converteix l'iPhone en un teclat numèric sense fils per a portàtils, que no en solen tenir. És compatible amb Windows, però és més fàcil configurar-lo amb un Mac.

stats