SOCIETAT
Societat 11/05/2011

Cleries acusa Capdevila de tramitar els papers perduts de la dependència deu dies abans de deixar el Govern

El conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, admet que els 29.000 expedients eren sobretot reclamacions, i no sol·licituds, com havia denunciat

Redacció
1 min

BarcelonaEl conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha admès en una entrevista a Catalunya Ràdio que la majoria dels 29.000 documents de la dependència abandonats en caixes en un magatzem d'una gestoria d'Igualada no corresponen a sol·licituds, com havia dit fa uns dies al Parlament, sinó a queixes i reclamacions. Cleries ha reconegut així, en part, els arguments que va donar l'exconsellera Carme Capdevila després de les acusacions de deixadesa del conseller.

De tota manera, Cleries insisteix que els casos no estaven tramitats. Estaven apilats en 33 caixes i només alguns d'ells –no ha dit quants– es van començar a estudiar el 20 de desembre, deu dies abans que prengués possessió del càrrec.

Cleries ha insistit que no tenia cap constància dels papers i que se'ls va "trobar" quan portava uns dies al càrrec. Aquests dies, Benestar i Família revisa els expedients "un per un".

stats