Colen un vídeo obscè a les pantalles de lloguer de bicicletes de Madrid

Al vídeo, que aquest diumenge es podia veure a totes les estacions de lloguer, s'hi veia el tronc i les cuixes d'un home nu en actitud obscena

Les persones que aquest diumenge van llogar una bicicleta del nou servei públic de Madrid es van trobar amb una sorpresa. A les pantalles, en comptes de reproduir-s'hi les instruccions de lloguer, s'hi emetia un vídeo obscè que alguna persona, en principi aliena a l'empresa que gestiona el servei, havia introduït al sistema central.

Al vídeo, que ocupava bona part de la pantalla, s'hi veia el tronc i les cuixes d'un home nu en actitud obscena, en una seqüència que es repetia de forma automàtica sense que l'usuari pogués fer res per aturar-lo.

El vídeo es va colar dins el sistema central del servei, ja que les imatges es podien veure des de qualsevol de les 123 estacions de BiciMAD.

L'empresa que gestiona aquest servei públic de l'Ajuntament de Madrid, Bonopark, ha evitat, de moment, fer cap comentari sobre l'incident.

El servei públic de lloguer de bicicletes de Madrid es va posar en funcionament dilluns passat, i fins aquest divendres ja s'havien emès 3.300 abonaments.