Societat 10/02/2011

Un altre matí de boira

Alguns trams de la C-17 i l’A-2 tenen visibilitat molt reduïda. Durant el cap de setmana s’acabarà la situació d’anticicló

Miquel Bernis
1 min
Banc de boira molt baixa aquest matí a Lleida. Foto @ericalarcon

BarcelonaL’anticicló continua marcant l’agenda i el dijous també ha començat amb boira molt espessa a força comarques, sobretot en àmbits pròxims a la costa, tot i que a l’Ebre i al pla de Lleida també hi és present en alguns sectors. Diverses carreteres s’hi veien afectades a primera hora, alguns trams de la C-17 presentaven visibilitat inferior als 150 metres, sobretot al Vallès Oriental, segons informa el Servei Català de Trànsit. També a l’A-2 al seu pas per l’Anoia i l’Urgell la visibilitat és molt reduïda en alguns moments. Diversos usuaris de Twitter han informat també de boira a l'AP-7 i en algunes carreteres comarcals. Als aeroports la visibilitat és bastant bona; el que ho té pitjor és el de Girona, on no s’hi veu més enllà dels 1000 metres, però tot i això s’hi està operant amb normalitat.

Tot fa pensar que la boira s’anirà trencant amb el pas de les hores com ha passat els dies anteriors i que al migdia ja farà sol pràcticament arreu. Els dies vinents es repetirà la jugada i no serà fins avançat el cap de setmana que un canvi de temps acabarà amb la situació d’anticicló, i per tant també amb les boires i la humitat elevada. Els fronts que arribaran el cap de setmana remouran l’atmosfera, però per ara tot apunta que gairebé no deixaran pluja.

stats