Publicitat
Publicitat

Demanden Mataró pel cas del mort per menjar bolets tòxics

L’Ajuntament de Mataró s’enfronta a una reclamació patrimonial que ha presentat la família de l’home mort el novembre passat per ingestió de bolets tòxics. Els familiars demanen 200.000 euros

Han passat cinc mesos i mig des que el 8 de novembre un veí de Mataró, Damián C.F., de 73 anys, va ingressar a l’Hospital Clínic de Barcelona. Deu dies després va morir a causa d’una hepatitis fulminant provocada pel consum d’un dels bolets més tòxics i perillosos per a la salut humana, la Lepiota brunneoincarnata, que no té tanta fama com l’Amanita phalloides però que és igual de letal. El departament de Salut va obrir una investigació per saber d’on va agafar la víctima aquesta espècie verinosa.
La família, en un cas que va suposar l’ingrés al Clínic de dues persones més –inclòs un dels quatre fills de l’home–, ha determinat en una reclamació patrimonial, com a pas previ a una demanda judicial a través del bufet Menfisgrup de Barcelona, que els fets van passar a la Via Sèrgia de Mataró, al polígon industrial de les Hortes del Camí Ral, a l’entrada del municipi venint de Barcelona. Allà, en un espai enjardinat de 436 metres quadrats amb àlbers i gespa que hi ha entre la vorera de vianants i la calçada de vehicles, la víctima va collir el bolet tòxic. La família vol una quantitat que frega els 200.000 euros.

Podeu llegir la informació completa a ARA PREMIUM

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT