Societat 14/02/2012

Continuen ingressats dos dels cinc bombers ferits en l'explosió de la botiga de Sarrià

Pel que fa als tres vianants també ferits, un va ser atès al mateix lloc dels fets, i dos a la Vall d'Hebron, però no van haver d'ingressar

Acn
1 min

BarcelonaDos dels cinc bombers de Barcelona ferits aquest dilluns per una explosió a una botiga de Sarrià continuen ingressats a l'hospital Clínic. Els altres tres han estat donats d'alta.

Dels cinc, quatre van resultar ferits menys greus, i el cinquè greu amb un traumatisme cranial que no fa témer per la seva vida. A banda dels cinc bombers ferits, també van patir lesions tres vianants que eren a prop de la botiga en el moment de l'explosió, un d'ells menor d'edat.

Un dels tres va ser atès al mateix lloc dels fets, i els altres dos van ser traslladats a l'hospital de la Vall d'Hebron i donats d'alta just després de ser atesos.

Pel que fa a les causes de l'incident, les continuen investigant els Mossos d'Esquadra. Cal recordar que l'explosió va tenir lloc al carrer Santa Amèlia, número 24. Els Bombers de Barcelona havien estat alertats per un incendi, i quan inspeccionaven la zona es va produir l'explosió.

Una de les hipòtesis que es valora és que els gasos de la combustió de l'incendi en contacte amb l'aire provoquessin l'explosió. Quan els Mossos acabin la investigació la traslladaran tant al jutjat que s'encarrega del cas com a l'Ajuntament de Barcelona.

stats