Barcelona
Societat 01/08/2021

Busquen un jove que va saltar per sobre les vies davant d'un metro en marxa

El noi que va gravar el vídeo va ser denunciat i el protagonista de la cinta i un altre col·laborador van poder fugir

2 min
El noi saltant al metro

BarcelonaEl vídeo circulava per les xarxes socials i fa posar els pèls de punta: s'hi veu, com va recollir TV3, un noi saltant les vies del metro de l'estació del Clot de Barcelona just quan s'acosta un comboi. Els fets van passar el 22 d'abril, dia en què un dels vigilants de l'estació va poder retenir un dels tres joves que van participar en la bretolada. Concretament van poder identificar i denunciar el noi que gravava les imatges, però el protagonista del vídeo i un col·laborador van poder fugir. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), amb col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, vol identificar els autors del vídeo gràcies a aquestes noves imatges.

Al vídeo el jove comet diverses infraccions, com fer grafitis o activar una sortida d'emergència del metro. Les imatges també mostren com un dels vigilants xoca amb el puny amb complicitat amb el jove com si el felicités per l'acrobàcia. TMB ha negat que els responsables de seguretat tinguessin cap connivència amb el jove, ha assegurat que en tot moment es va intentar retenir-lo i que, si s'analitzen al detall, es pot desmentir aquesta permissivitat. A més, segons recull l'ACN, l'empresa ha detallat que algunes de les imatges difoses són d'altres estacions de metro.

Un joves es grava fent salts al metro.

TMB ha explicat que els dos joves que van aconseguir escapar ho van fer per dos punts diferents i que tenen indicis que pertanyen a grups de vandalisme que habitualment s'infiltren al metro per fer grafits als combois.

El protagonista del vídeo difós des de divendres a través de les xarxes fa una disciplina que es diu parkour, que consisteix a desplaçar-se d'un punt a un altre de la manera més fluida possible. Les persones que la practiquen es posen a prova saltant obstacles com tanques, murs, parets o arbres.

stats