'Fem cagar el tió: a casa nostra ho fem així...', l'interactiu especial de Nadal de l'ARA

El Museu de la Música i el Centre Robert Gerhard llancen amb l'ARA, un projecte de participació obert a tots els lectors per construir el mapa de la tradició musical lligada a la de fer cagar el tió. Serà, una vegada més, un projecte col·laboratiu que reflectirà la diversitat cultural dels territoris de parla catalana

ENTRA AQUÍ PER PARTICIPAR EN EL PROJECTE

El projecte 'Fem cagar el tió: a casa nostra ho fem així...' és una idea del Museu de la Música i del Centre Robert Gerhard per a la producció i difusió del patrimoni musical català, integrats a L'Auditori.

Amb les vostres aportacions i recerca complementària es farà un estudi que reflectirà la diversitat i la riquesa de la tradició nadalenca que reuneix les famílies al voltant d'un tronc que porta regals i alegria.

Entre els participants se sortejaran 4 paquets d'entrades per a visites al Museu de la Música i concerts a L'Auditori. El sorteig es farà el 29 de desembre. La llista de premiats es farà pública abans del 31 de desembre i els afortunats rebran una notificació personal per correu electrònic. Consulta aquí tots els detalls del sorteig.