Societat 05/04/2011

La calor s’intensificarà els pròxims dies

El dia ha començat amb moltes boires, que s’aniran trencant durant el matí

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaHem encetat dimarts amb boires i núvols baixos en algunes fondalades interiors, que avui fins i tot s’han fet presents en àmbits com el Vallès. Durant el matí s’aniran trencant i després quedarà un dia de cel clar a tot arreu. L’anticicló s’instal·la i farà que els pròxims dies siguin molt similars: amb sol i amb algunes boires que tan aviat apareixeran a l’interior com en indrets menys habituals de la franja costanera.

Aquesta situació es podria allargar tota la setmana, inclòs el cap de setmana, i per ara als mapes del temps no s’hi intueix quan arribaria la pròxima pertorbació que pugui fer ploure.

Les temperatures s’enfilaran amb el pas dels dies, i probablement divendres i dissabte seran les jornades més caloroses de la setmana a la majoria d’indrets. A l’interior els termòmetres superaran clarament els 25 graus i es fregaran fins i tot els 30. De moment aquest migdia ja es notaran un parell de graus més que ahir. Als matins pràcticament es podrà deixar la jaqueta a casa a la costa, i els migdies seran de màniga curta arreu.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats