Societat 12/04/2011

Migdia de màniga curta però menys calor

Avui moltes temperatures ja no passaran dels 25 graus i els dies vinents s’anirà consolidant el retorn a la primavera

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaA primera hora els termòmetres han experimentat pocs canvis fins ara, i avui el dia ha començat encara amb moltes temperatures d’entre 10 i 15 graus. Ahir, però, ja es va començar a notar la baixada de temperatures al nord, i avui s’anirà notant també a d’altres comarques. Al migdia, però, a la majoria d’indrets es podrà sortir amb màniga curta.

Avui farà sol i només al Pirineu de Lleida a estones el cel pot arribar a quedar tapat. A la tarda creixeran nuvolades en altres punts de muntanya que en general no deixaran ruixats. La tramuntana continuarà bufant amb cops moderats en àmbits com l'Empordà, el Rosselló o Menorca. Demà també farà sol en general però a la costa central a estones hi haurà intervals de núvols que ajudaran a fer baixar les temperatures.

Entre dijous i dissabte augmentarà la inestabilitat i a la tardes cauran xàfecs de poca estona a moltes comarques interiors i prelitorals. La primavera, per tant, cada cop s’anirà fent més evident i tot fa pensar que començarem la Setmana Santa amb un cap de setmana de Rams molt menys calorós que l’anterior.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats