Societat 21/03/2012

Un camió bolcat obliga a tallar l'A-2 durant sis hores a Esparreguera

El sinistre, que podria haver estat causat per la pluja, no ha causat ferits, però comporta cues de fins a dos quilòmetres

Acn
1 min

EsparregueraUn camió bolcat ha obligat a tallar la carretera A-2 al seu pas per Esparreguera (Baix Llobregat) durant més de sis hores aquesta matinada de dimecres. El sinistre no ha comportat ferits, però ha ocasionat retencions importants de trànsit a primera hora del matí.

Els fets han tingut lloc cap a les 23.30 h. A aquella hora un camió ha bolcat per causes que s'investiguen, malgrat que tot apunta que podria haver estat a causa de la pluja. El camió ha quedat entravessat a la carretera, fet que ha obligat a tallar el trànsit en ambdós sentits mentre es retirava el vehicle.

L'operació s'ha allargat durant més de sis hores. Cap a les 5.50 h s'han aconseguit obrir els dos carrils en sentit Barcelona. Una hora i mitja més tard, cap a les 7.21 h, s'ha pogut reobrir els carrils en sentit Lleida.

Mentre han durat les tasques de retirada del vehicle, els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit cap a altres carreteres. Segons el Servei Català del Trànsit, el sinistre ha comportat certa retenció de circulació a primera hora del matí, en què s'han registrat cues de fins a dos quilòmetres.

Es dóna el cas que a les 7.45 h hi ha hagut un nou accident entre dos vehicles gairebé al mateix punt. Aquest nou sinistre obliga a tallar un carril en sentit Barcelona, fet que comporta també dificultats al trànsit.

stats