Societat 26/06/2013

Un camioner alemany, 8 hores atrapat en un poble de Ciudad Real per culpa del GPS

Ha calgut una grua per treure el camió, de grans dimensions, que havia quedat encaixonat en un carrer

Efe
1 min

Arroba de los MontesUn camió de grans dimensions ha passat aquest dimecres vuit hores encaixonat en un carrer d'Arrova dels Montes (Ciutat Real), després que el seu conductor, de nacionalitat alemanya, decidís portar el vehicle per aquesta via, seguint la ruta que li marcava el GPS. Segons ha explicat a Efe l'alcalde d'Arrova dels Montes, Antonio Herance, el succés ha passat cap a les 6.30 hores, al carrer Rodríguez de la Fuente, on el conductor del camió, que cobria el trajecte des d'Alemanya a Portugal, es va quedar encaixonat, sense poder moure el vehicle ni cap enrere ni cap endavant.

Pel que sembla, el camioner es va decidir a circular per aquest carrer perquè era la ruta que li marcava el GPS. No obstant això el vehicle, de grans dimensions, compost per un cap tractora i un gran remolc en què transportava electrodomèstics, es va quedar atrapat entre les cases dels dos costats del carrer. Per poder alliberar-lo s'ha hagut de mobilitzar una grua de grans dimensions que, durant hores, ha treballat per treure el camió d'entre les cases. La grua ha anat aixecant uns centímetres el camió del terra, llançant-lo cap enrere, mentre que el conductor feia maniobres per anar col·locant el vehicle de manera que quedés alliberat de les cases, i així en successives ocasions.

Tot i que no s'han registrat danys personals, el camió sí que ha malbé elements de les façanes i equips d'aire condicionat.

stats