Publicitat
Publicitat

Canal + Liga 2 i Abono Fútbol substitueixen el 'pay per view'

Els nous canals redibuixen l'oferta de futbol per televisió

L'era del futbol en pay per view s'ha acabat. Prisa ha posat en marxa Canal + Liga 2 i Abono Fútbol, dues noves vies per seguir els partits que fins ara només eren disponibles en aquest sistema.

Un cop aclarit quan començarà la Lliga, és hora de detallar què caldrà fer per seguir-la per televisió. Com ja és habitual, dels deu partits de cada jornada només n'hi haurà un, el del dissabte a les 22.00, que es podrà veure sense pagar, ja sigui a través de La Sexta o d'algunes cadenes autonòmiques, com TV3. Canal + manté l'exclusiva d'un partit per jornada, que passarà a ser el del diumenge a les 20.00.

Els altres vuit partits -que es jugaran en set franges diferents: dissabtes a les 18.00 i 20.00, diumenges a les 12.00, 16.00, 18.00 i 22.00 i dilluns a les 21.00- es podran seguir per diverses vies. Canal + Liga mantindrà l'oferta de tres partits per jornada, però els cinc restants deixaran d'oferir-se en pay per view (PPV) i s'emetran al nou Canal + Liga 2, que es va estrenar la setmana passada i que només podran contractar els que també vegin el seu germà. Això n'abaratirà el cost per a l'espectador, ja que el pack dels dos canals costa 16,95 euros, mentre que cada partit en PPV sortia per gairebé 12 euros.

Gol Televisión també continuarà emetent quatre partits per jornada -els tres de Canal + Liga i un altre-. L'oferta d'aquesta cadena es pot completar amb el canal Abono Fútbol, una nova proposta de Prisa per a les plataformes de cable que emetrà els quatre partits de cada jornada que no ofereixin ni Canal +, ni Gol, ni TV3.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de