Unes 75.000 persones donen la benvinguda al 2016 des de la Font Màgica de Montjuïc

Els Comediants han agafat el relleu a la Fura dels Baus en un espectacle centrat en les quatre columnes de Puig i Cadafalch

Unes 75.000 persones han celebrat aquesta passada mitjanit l’arribada del 2016 a la Font Màgica de Montjuïc, segons dades de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest any, l’espectacle, amb música, focs artificials, aigua i llum, ha tingut com a protagonistes les quatre columnes de Puig i Cadafalch i un nou personatge, el Senyor de la Pedrera, una recreació de la identitària xemeneia dissenyada per Gaudí. Les quatre columnes han servit per marcar les campanades que han donat la benvinguda al 2016. Santi Arisa s'ha encarregat de la direcció musical.

Després de dirigir l'espectacle dels dos darrers anys, la Fura dels Baus ha donat el relleu als Comediants en aquesta tercera edició del cap d'any a la Font Màgica de Montjuïc. Els responsables de l'esdeveniment, el consistori i Turisme de Barcelona, després de considerar que l' Ésser del Mil·lenni –que va tenir el seu moment de glòria per donar la benvinguda a l'any 2000– ja no produïa efecte sorpresa, van decidit renovar-lo i passar el relleu a la companyia Comediants.

La Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han reforçat la seguretat respecte als anys anteriors,  en la línia de les principals capitals del món a causa de l'amenaça terrorista.

Etiquetes

Més continguts de