Societat 11/08/2011

Més calor i alguns canvis el cap de setmana llarg

Demà al vespre arribaran núvols per l'oest que complicaran la visió de les llàgrmies de Sant Llorenç

Miquel Bernis
2 min

BarcelonaEn general aquest matí les temperatures són més altes, però el fet que hagi parat la tramuntana ha fet caure el termòmetre més que ahir a les comarques de Girona. Aquest migdia farà més calor i la tendència a l'alça dels termòmetres continuarà els pròxims dies. El dia, com s'esperava, ha començat amb intervals de núvols a la Costa Daurada, que no seran compactes però que poden mantenir el cel mig ennuvolat durant el matí en aquest sector, dijous clar a la resta.

Els pròxims dies hi haurà dos petits canvis de temps, el primer demà al vespre, augmentaran els núvols per l'oest i fins i tot cauran de matinada alguns xàfecs febles a les comarques de Ponent o a les Terres de l'Ebre. De fet dissabte començarà amb força intervals de núvols, que en tot cas amb el pas de les hores s'aniran trencant, al matí fins i tot podrien caure xàfecs molt aïllats a la Costa Daurada o a les comarques més centrals. La calor augmentarà.

Diumenge el procés seria invers, al matí farà sol a tot arreu i serà a la tarda que apareixeran tempestes al Pirineu, que ja de cara al vespre descarregaran també a la Catalunya Central i potser fins i tot en algunes comarques més pròximes a la costa, és massa d'hora per concretar-ho. Dilluns serà un dia mig tapat, amb tramuntana al nord i algun xàfec aïllat de tarda, la calor afluixarà.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats