Publicitat
Publicitat

Aquest migdia les temperatures pujaran dos o tres graus més que ahir

Més calor i alguns canvis el cap de setmana llarg

Demà al vespre arribaran núvols per l'oest que complicaran la visió de les llàgrmies de Sant Llorenç

En general aquest matí les temperatures són més altes, però el fet que hagi parat la tramuntana ha fet caure el termòmetre més que ahir a les comarques de Girona. Aquest migdia farà més calor i la tendència a l'alça dels termòmetres continuarà els pròxims dies. El dia, com s'esperava, ha començat amb intervals de núvols a la Costa Daurada, que no seran compactes però que poden mantenir el cel mig ennuvolat durant el matí en aquest sector, dijous clar a la resta.

Els pròxims dies hi haurà dos petits canvis de temps, el primer demà al vespre, augmentaran els núvols per l'oest i fins i tot cauran de matinada alguns xàfecs febles a les comarques de Ponent o a les Terres de l'Ebre. De fet dissabte començarà amb força intervals de núvols, que en tot cas amb el pas de les hores s'aniran trencant, al matí fins i tot podrien caure xàfecs molt aïllats a la Costa Daurada o a les comarques més centrals. La calor augmentarà.

Diumenge el procés seria invers, al matí farà sol a tot arreu i serà a la tarda que apareixeran tempestes al Pirineu, que ja de cara al vespre descarregaran també a la Catalunya Central i potser fins i tot en algunes comarques més pròximes a la costa, és massa d'hora per concretar-ho. Dilluns serà un dia mig tapat, amb tramuntana al nord i algun xàfec aïllat de tarda, la calor afluixarà.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT