Publicitat
Publicitat

La setmana que ve la calor podria tornar a ser molt intensa

Aquest divendres no es repetiran les tempestes i el cap de setmana hi haurà més sol que núvols

Tant avui com demà hi haurà estones de cel mig ennuvolat, sobretot a la Costa Daurada i a les Terres de l'Ebre

Avui el cel no quedarà del tot net de núvols, però ja no es repetiran les tempestes violentes que ahir van deixar pedres de la grandària d'una pilota de golf a Ponent. Els núvols més compactes aquest matí seran a la Costa Daurada i a les Terres de l'Ebre, tot i que amb el pas de les hores tendiran a disminuir i a la tarda hi haurà força més estones de sol en aquests sectors. A la resta, els núvols seran bastant trencants, farà molt de sol i només al Pirineu aquesta tarda descarregaran alguns xàfecs puntuals, sobretot al Pirineu de Lleida. Al migdia les temperatures no pujaran gaire, però la humitat es mantindrà molt elevada, i per tant la sensació de xafogor també serà, com ahir, molt intensa.


El cap de setmana començarà sense gaires coses noves, demà encara hi haurà intervals de núvols a les Terres de l'Ebre, a la Costa Daurada, a Ponent i al Pirineu, i en aquest sentit serà més fàcil trobar el sol més al nord-est. A la tarda descarregaran més tempestes que avui al Pirineu, i algun xàfec podria caure fins i tot a la Noguera, al Segrià o a la Franja. Diumenge els núvols al sud seran més escassos, tot i que el dia encara pugui començar mig ennuvolat en aquest àmbit. En general, el cap de setmana s'acabarà amb sol a tot arreu.


La calor s'intensificarà durant el cap de setmana, no s'arribarà a les temperatures de l'onada de calor de fa pocs dies, però demà els termòmetres faran un salt clar cap amunt d'entre 2 i 4 graus, i aquesta tònica es mantindrà tant diumenge com a l'inici de la setmana que ve. Hi ha possibilitats que al centre de la setmana que ve la calor torni a ser molt intensa, caldrà anar seguint l'evolució dels mapes del temps els pròxims dies.


A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de