Societat 19/04/2012

"Les 1.500 amants del rei": la premsa italiana es capbussa en les biografies de Joan Carles i Sofia

'La Stampa' i 'Oggi Notizie' repassen la llista de dones amb qui el rei hauria estat infidel a la reina des que es van casar

Ara
1 min

BarcelonaAprofitant la crisi que viu la família reial espanyola, la premsa italiana ha decidit estirar el fil de les suposades amants del monarca. El diari 'La Stampa' es capbussa en la biografia no autoritzada que la periodista d''El Mundo' Pilar Eyre va dedicar a la reina, 'La soledad de la reina', i fa un recull de dones, des dels anys 70 fins a l'actualitat, en què apareixen noms com ara Bárbara Rey, Sara Montiel, Paloma San Basilio o, la més recent, Corina Sayn-Wittgenstein. Així, fins a "1.500 amants".

Precisament 'Oggi Notizie' dedica un article de la seva a web a la presumpta "amant oficial" del monarca, i assenyala directament Sayn-Wittgenstein. El portal assegura, a més, que la dona, que té una empresa que organitza caceres per a multimilionaris a l'Àfrica, ha estat qui ha "tingut cura" del monarca durant la seva convalescència i s'ha "traslladat a Madrid" amb aquest propòsit.

stats