Societat 10/02/2013

Un altre capítol del cas d'Ester Quintana, amb noves imatges sobre la taula del jutge

El jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona pren declaració aquest dilluns a una periodista i espera informes d'Afers Interns dels Mossos

Sílvia Barroso
1 min

BarcelonaLes imatges difoses aquest diumenge a la nit per l'edició digital del setmanari 'La Directa' són les que el jutge Francisco González Maillo, titular del jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona, rebrà aquest dilluns al migdia de mans de la periodista que les va enregistrar. Es tracta de la reportera de Graciamon.tv Sílvia Maria Balcells, que el 14 de novembre, poc després de tres quarts de nou del vespre, era a la confluència del carrer Casp amb la Gran Via i van arribar diversos furgons dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra.

Les imatges que va filmar mostren la zona i se senten dos trets. Els especialistes hauran de dir si, pel so, es pot saber si es tracta de trets de salva, com manté Interior, o bé si almenys un d'aquests trets, el que sona més fluix, indica que es va disparar algun projectil. Immediatament després, apareix Quintana, ja ferida a l'ull.

La periodista que va enregistrar les imatges podrà donar detalls sobre com les va gravar i en quina posició estava situada ella, els escopeters dels Mossos i Quintana.

Paral·lelament, el magistrat espera informació de la divisió d'Afers Interns dels Mossos, que han pres declaració a l'agent que feia d'escopeter en aquella zona i a aquella hora.

stats