FESTES DE NADAL
Societat 29/12/2010

El carbó de Reis és de xocolata

El regal que porten els Reis als que s'han portat malament a més de ser dolç serà més tou. Un pastisser valencià n'ha creat un de xocolata

Efe
1 min
El carbó de reis ara és de xocolata

ValènciaUna pastisseria de València ha renovat el típic carbó que porten els Reis als nens que s'han portat malament. N'han fet un de xocolata, més ecològic i fàcil de menjar que el de sucre. El xocolater Mario Padial ha fet servir una tècnica de deshidratació per crear aquest carbó. Padial explica que aquest carbó agrada molt perquè és més fàcil de menjar que el de sucre.

La tècnica ja existia, explica, però a ell se li va acudir aplicar-la a la xocolata. "A partir d'aquí el carbó va sortir sol", conclou Padial, ja que l'aspecte de la xocolata deshidratada no deixava dubtes sobre quin producte era. Per presentar-lo s'ha construït una gran roca i s'ha posat dins de vagonetes mineres.

El pastisser ha explicat que en aquest projecte ha comptat amb l'assessorament del personal de l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia dels Aliments i la supervisió del Consell Superior d'Investigació Científica.

stats