Societat 12/06/2012

Dívar va viatjar 12 vegades més en caps de setmana llargs

Es va gastar 15.000 euros de fons públics, segons revelen 'El País' i 'El Mundo'

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Dívar, va viatjar 12 vegades més en caps de setmana llargs a la Corunya, Santiago de Compostel·la, Oviedo, València, Barcelona o Bilbao i es va gastar 15.000 euros més provinents de fons públics, segons revelen 'El País' i 'El Mundo'. Els desplaçaments s'afegeixen als 20 viatges que ja havien transcendit a Puerto Banús, Marbella, i que havien costat 13.000 euros. Els actes duraven només unes hores i molts ni tan sols han estat confirmats per les persones que Dívar va dir que havia vist.

A més, segons 'El País', tot i que els actes eren generalment en dia laborable –un dijous o un divendres–, el president del Suprem va allargar l'estada a les ciutats durant tot el cap de setmana, a càrrec de l'administració pública.

Segons 'El País', Jerónimo Escorial, ajudant personal i cap de seguretat de Dívar, és la persona que va compartir amb ell molts dels sopars a restaurants de luxe a Puerto Banús, segons fonts del CGPJ, l'Audiència Nacional i l'equip de seguretat del president del Suprem. Díver, en ser preguntat sobre això, va dir textualment: "No és així", sense donar més explicacions.

stats