Societat 21/02/2012

Un carregament de cavalls envaeix l'AP-7 en accidentar-se el camió que els transportava

El vehicle ha xocat amb un altre camió a l'altura de Martorell i els animals s'han escapat. L'autopista ha estat tallada fins que les bèsties han estat capturades. Hi ha tres persones ferides

Acn / Ara
1 min

MartorellUn camió que anava carregat de cavalls ha xocat contra un altre camió que transportava mercaderia convencional a l'AP-7 a Martorell i alguns dels animals s'han escapat i han corregut per l'autopista. Serveis d'emergències els han atrapat i els han conduït a una zona controlada de la mitjana de l'autopista.

L'accident s'ha produït poc després de les cinc de la tarda a l'AP-7 a l'altura de Martorell, en sentit sud, i com a conseqüència s'ha hagut de tallar l'autopista en direcció a Tarragona, entre els quilòmetres 147 i 151. En aquest punt hi hagut fins a 10 quilòmetres de cua, tot i que un dels carrils s'ha pogut reobrir poca estona després de l'accident.

Tres persones han resultat ferides en l'accident, dues de les quals greument. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i a la Mútua de Terrassa.

stats