Societat 21/04/2011

Les carreteres catalanes registren cinc morts en dos dies

La mort d'un motorista a Masquefa tanca una entrada de Setmana Santa negra, tot i que l'operació sortida ha estat plàcida

Acn
1 min
Un dels accidents d'aquesta tarda / ACN

BarcelonaEl motorista mort aquest dijous a la tarda a Masquefa (Anoia) ha estat la cinquena víctima mortal que s'ha produït en només dos dies a les carreteres catalanes, entre dimecres i dijous. Es tracta d'un veí de Piera (Anoia) de 40 anys que ha xocat amb un turisme i ha resultat mort. També aquest dijous a la tarda un ciclista de 81 anys ha mort atropellat per un camió en un accident de trànsit que s'ha produït dins el terme municipal de les Preses (Garrotxa). D'altra banda, un sinistre que va tenir lloc aquest dimecres a Garcia (Ribera d'Ebre) ha costat la vida a tres persones. Un camió de gran tonatge va col·lisionar amb un turisme en el qual hi viatjaven cinc persones.

Cinc persones han mort a la carretera en plena entrada de Setmana Santa, tot i que els accidents no han estat conseqüència directa de l'operació sortida, que aquest dijous s'ha desenvolupat amb total tranquil·litat, provocant comptades retencions. El primer dia de la segona fase d'operació sortida de les vacances de Setmana Santa ha acabat però amb dos accidents que han obligat a tallar la via però que no han tingut més conseqüències, segons han informat els Bombers a l'ACN.

Un accident a la Pobla de Claramunt (Anoia) ha obligat a tallar la C-15 al quilòmetre 44,20 en els dos sentits de la marxa, de manera que es desvien els cotxes per la N-IIA, C-244 i B-224. D'altra banda, un accident a la Garriga (Vallès Oriental) manté la C-17 tallada en sentit Vic des de tres quarts de deu del vespre.

stats