Societat 11/05/2011

Suspès el judici del cas Tous fins demà sense que hagi declarat l'acusat

Durant la sessió d'avui s'ha acceptat com a prova l'àudio i el vídeo gravat a la caseta del vigilant que va aportar ahir la defensa, després de més de 4anys d'investigació

Laia Espín
1 min

BarcelonaLa magistrada ha acceptat com a prova la gravació de vídeo i àudio sense realitzar del dia dels fets, el 9 de desembre del 2006. La càmera que va enregistrar aquestes imatges es trobava a l'exterior de la caseta del vigilant de seguretat de la finca Tous i gravava una imatge estàtica de l'exterior i també l'àudio de l'interior de l'estança. Aquestes imatges les va presentar ahir la defensa de l'acusat, Lluís Corominas, després de 4 anys i mig d'investigació. Sobre aquest extrem, la fiscal ha retret a la defensa que no l'hagi donat a conèixer ni als Mossos ni al jutjat d'instrucció. La magistrada, en canvi, no accepta el vídeo que també va presentar l'advocat de Corominas, Carlos Bueren, en el qual es mostrava una reconstrucció dels fets amb seqüències de vídeos de les càmeres de seguretat del jardí, del perímetre i de la caseta de seguretat de la finca dels Tous. El motiu que ha argumentat la jutge és que no ha quedat acreditat l'objectiu d'aquest vídeo.

L'acusat Lluís Corominas, declararà demà si res ho impedeix, en la que serà la quarta sessió del judici. el gendre dels Tous està acusat d'haver matat a trets un presumpte lladre que el dia dels fets volia suposadament assaltar la casa dels seus sogres, el matrimoni Tous. La fiscalia demana per un homicidi 11 anys de presó, l'acusació particular, 14 anys i la defensa, l'absolució.

stats