Societat 10/05/2011

Un nou vídeo aportat per la defensa com a prova obliga a ajornar un dia el judici del cas Tous

Es retarda un dia la declaració de l'acusat, Lluís Corominas. El vídeo és una prova sorpresa que no s'havia presentat durant la fase d'instrucció i la magistrada que presideix el judici ha de decidir si l'accepta

Laia Espin
1 min

BarcelonaUnes imatges en vídeo aportades per la defensa, que encara no han estat acceptades com a prova per la magistrada, han obligat a suspendre la primera sessió d'interrogatoris en el judici del cas Tous aquest dimarts. El vídeo recull unes imatges gravades des de la caseta del vigilant de seguretat de la casa de la família Tous i, segons dius la defensa, s'hi veu com aquest vigilant adverteix a l'acusat de l'homicidi, Lluís Corominas, que al jardí de la finca hi ha dos intrusos.

En aquestes imatges també hi ha una recreació del que va passar la nit del fets, el 9 de desembre del 2006, que ha estat editada i que també s'ha presentat com a prova. La defensa ha justificat haver aportat les noves imatges al cap de 4 anys i mig perquè el jurat fos el primer en veure-les i que així la prova no "perdi valor". En principi, totes les proves s'han de presentar i aprovat durant la fase d'instrucció i de preparació del judici.

Després d'aquest endarreriment, finalment serà aquest dimecres que Lluís Corominas haurà de respondre a totes les parts les preguntes sobre la mort a trets d'un presumpte lladre que volia assaltar la cas dels seus sogres, tot i que no era dels que havia entrat al jardí dels Tous, sinó que era en un cotxe amb un altre suposat còmplice de la banda d'assaltants.

stats