POLÍTICA
Societat 13/01/2012

'Per què el jutge no ha imputat la infanta Cristina?', es pregunta 'El País'

El sumari acredita que la filla del rei es va beneficiar dels negocis del seu marit, però no va participar en la gestió. El diari treu a la llum correus electrònics enviats per Iñaki Urdangarin als seus socis després que el rei li ordenés de deixar l'entitat

Ara
1 min

Barcelona"Per què el jutge no ha imputat la infanta Cristina", es pregunta aquest divendres El PaísEl País. El sumari acredita que la filla del Rei es va beneficiar dels negocis del seu marit, però no va participar en la gestió ni estava autoritzada en els comptes corrents. La presència de la infanta a l'institut Nóos no era rellevant, segons els treballadors d'aquest organisme que han declarat davant la policia o el jutge.

El País també treu a la llum alguns correus dels negocis d'Urdangarin amb els seus socis. Són mails enviats molt després que el rei li ordenés, el 2006, que deixés Nóos. En els correus, els col·laboradors d'Urdangarin li consulten sobre la manera d'estalviar impostos imputant despeses personals a la seva empresa Aizoon.

stats