SOCIETAT
Societat 13/09/2011

Un casteller de 75 anys dels Minyons de l'Arboç, en coma per una caiguda a la jornada de Montblanc

L'home estava fent pinya i va rebre un fort impacte quan va caure el dos de set que intentaven els Castellers d'Esplugues. El seu estat és molt greu

Efren Garcia
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El passat diumenge 11, durant la celebració de la diada castellera de la festa major de Montblanc, un membre dels Minyons de l’Arboç, que es trobava fent pinya, va rebre un fort impacte a causa de la caiguda del dos de set dels Castellers d’Esplugues, que el va ferir de gravetat. Actualment, el casteller, un home de 75 anys, es troba ingressat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron en estat de coma induït i a l’espera del diagnòstic de les proves realitzades. L’actuació castellera, que comptava també amb la participació de la colla local, els Torraires de Montblanc, va haver de ser suspesa.

Els serveis mèdics que seguien la diada van procedir amb el protocol habitual després de la caiguda d’un castell i van portar el casteller ferit al centre d’atenció primària. Després d’una primera observació es va decidir traslladar-lo en helicòpter fins a l’Hospital Vall d’Hebron, on està ingressat en estat molt greu.

stats