Publicitat
Publicitat

La família de Balaguer que volia més hores de castellà a classe retirarà la demanda

Diuen que desconeixien que la mesura tindria conseqüències per a la resta d'alumnes. L'AMPA anul·la les mobilitzacions previstes

La família de Balaguer que volia més hores de castellà a l'escola Gaspar de Portolà ha iniciat els tràmits per retirar la petició, autoritzada per una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Així ho ha explicat aquesta tarda el director dels serveis territorials de la zona als pares i l'AMPA del centre, segons ha confirmat a l'ACN el president de l'associació, Francesc Escolà.

Els motius que hauria donat la família és que l'assessor extern que els havia dit que tenien dret a la mesura no els havia explicat les conseqüències per als altres alumnes. També s'haurien mostrat sensibles a les mostres de rebuig que la mesura judicial havia causat a la resta de famílies.

L'Associació de Pares i Mares d'Alumnes de l'escola Gaspar de Portolà tenia previstes noves mesures per dilluns que ve, coincidint amb el començament de curs, però les han anul·lat davant l'anunci del director dels Serveis Territorials. Amb tot, tant l'AMPA com els responsables del centre són conscients que la interlocutòria dictada pel TSJC encara estarà en vigor dilluns, de tal manera que s'ha acordat que la classe afectada farà repàs del curs passat de matemàtiques per no haver de començar temari en castellà.

S'espera que la interlocutòria es retiri en qüestió de dies, però en cas contrari el centre i l' AMPA tornarien a plantejar la qüestió per veure com es pot seguir el curs amb normalitat sense haver d'incrementar les hores de castellà.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT