Societat 06/01/2014

Catalunya pessiga una part de la loteria de Reis

El segon premi ha caigut a 20 poblacions, entre les quals hi ha Puigcerdà, Lleida, Gavà, Girona i Barcelona. Cinc sèries del tercer s'han venut a Barcelona

Ara
1 min
Un dels encarregats de l'administració Valdés, de Barcelona, mostra el número premiat amb el tercer premi del sorteig de Reis de la loteria / PERE VIRGILI

BarcelonaCONSULTA AQUÍ LA LLISTA OFICIAL COMPLETA DE PREMIS

Catalunya ha tingut sort, enguany, amb el segon i el tercer premi de la loteria de Reis. El segon premi, que ha anat a parar al número 69362, ha estat molt repartit. Entre altres llocs ha caigut a Puigcerdà, Lleida, Gavà, Girona i Barcelona. Aquest premi està dotat amb 750.000 euros per sèrie, la qual cosa equival a 75.000 euros el dècim.

El tercer premi ha estat per al número 08347 i ha caigut en part a Barcelona, concretament a l'administració Valdés, a la Rambla de la ciutat, que n'ha venut cinc sèries. Aquest premi és de 250.000 euros la sèrie.

Els catalans s'han gastat aquest any 82,26 milions d'euros, un 15,7% menys que l'any passat, segons Loteries i Apostes de l'Estat. Catalunya és el tercer territori de l'Estat que més ha invertit en aquest sorteig, només superada per la Comunitat de Madrid, amb 88,48 milions d'euros, i el País Valencià, amb 87,58 milions.

El primer premi d'aquesta rifa, que inclou un extra de 40 milions d'euros a un únic dècim, ha estat per al 76254 i s'ha venut a Galícia, a Monforte de Lemos.

CONSULTA AQUÍ LA LLISTA OFICIAL COMPLETA DE PREMIS

stats