Cau la web de la promoció de 10 hotels de Barcelona per dormir per 10 euros

La pàgina estarà disponible durant aquesta tarda, segons els promotors. Només queden places disponibles a dos dels hotels

La promoció de 10 hotels de Barcelona de dormir per 10 euros la nit el cap de setmana del 12, 13 i 14 de desembre ha mort (momentàniament) d'èxit. La web ha deixat de funcionar després de dues hores de funcionament a causa de l'allau de visites rebudes. Els promotors asseguren que estan treballant per arreglar-ho.

De moment ja s'han omplert el 70% de les places, i només estan disponibles 2 dels 10 hotels. A l'inici del dia hi havia un total de 764 places disponibles. La promoció també inclou diverses activitats que cada establiment organitza pels diferents districtes de la ciutat. Tast de vins, tallers gastronòmics, gimcanes, circuit de canyes i tapes, visites a mercats, rutes per tallers d'artesans, en són alguns exemples.

A la iniciativa –que porta per nom 'Fes el turista a la teva ciutat!'– hi participen la cadena Chic&Basic, Praktik Hotels i Izaka. També l'hotel Alimara, els albergs Generator i el Twentytú Hi-Tech Hostel.