EUROVEGAS
Societat 05/04/2012

Curses de cavalls a Eurovegas

Els promotors de l'hipòdrom de Catalunya el volen ubicar al Baix Llobregat i vincular-lo al projecte del magnat nord-americà, Sheldon Adelson

L. Bonilla/a. Balanzà
1 min
NOU IMPULS A L'HIPÒDROM DE BÀSCARA
 Tot i que no disposa de les dimensions per acollir grans curses de cavalls, l'Hipòdrom de Bàscara és l'únic que manté l'activitat durant tot l'any. Va reobrir l'any passat després de tres anys tancat per les obres del TGV. Unes obres que també van acabar amb els plans de construir un gran parc temàtic al voltant del cavall.

BarcelonaEurovegas ja comença a generar projectes al seu voltant. Els promotors d'un gran hipòdrom a Catalunya el volen construir al Baix Llobregat i vincular-lo amb el macrocomplex hoteler i d'oci de Sheldon Adelson.

L'arquitecte Luis Alonso i l'empresari de l'oci Rafael Salanova són les cares visibles de la idea, que encara està en fase incipient. No obstant, ja han mantingut contactes amb la Generalitat per impulsar la indústria del cavall a Catalunya i en els propers dies faran la proposta formal. "L'hipòdrom pot ser un complement i un coixí entre la part més lúdica i més verda d'Eurovegas", diu Alonso. A més de les curses de cavalls amb apostes, el projecte també ha de servir per impulsar la indústria del cavall a Catalunya.

Pots llegir l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats